Sunday, October 7, 2012

Bootylicious vinyl coming

A while ago me and my photographer friend Pauli went to take some pictures to the nearby park, just for fun plus to practice for a bigger shoot in near future. The weather was awful, wind and rain and shit cold but the pictures turned out so great anyway so I'll just drop them here. :3

Jokin aika sitten päätettiin valokuvaajaystäväni Paulin kanssa piipahtaa lähipuistoon kuvailemaan sekä huvin vuoksi, että myös treeniksi lähestyvää isompaa projektia varten. Sää oli ihan hirveä, satoi, tuuli ja oli tosi kylmä mutta kuvat onnistuivat kuitenkin hyvin joten ajattelin tiputtaa ne tännekin. :3

I have been quite stressed lately. I've started to work on my thesis, I have several other ongoing projects such as poster -, invitation -, and patch designing, tattoo drawing, burlesque dancing, some modelling and Photoshopping, festival arranging, plus school and my night job as a cleaning lady... so not much free time. :( Luckily I really enjoy every project I have so it's all good, I just wish I had more time for my hobbies and other not so serious stuff. :) A good thing about these project is however the fact that I'll have more interesting stuff to blog about. :D How about you readers, have you had a busy autumn? :)

Olen ollut aika stressaantunut viime aikoina. Aloittelen tässä oppariani ja sen lisäksi minulla on muitankin rautoja tulessa, mm. juliste-, kutsukortti- ja halarimerkkisuunnittelua, tatskan piirrustelua, burleskitanssia, malleilujuttuja ja kuvien jälkikäsittelyä Photarissa, festareidän järkkäilyä plus toki normikoulu ja yötyö siivoojana... joten vapaa-aikaa ei juurikaan ole. :( Onneksi jokainen projekti jonka olen onnistunut haalimaan on tosi kiinnostava ja mukava, joten kaikki hyvin oikeastaan, olisi vain kiva kun jäisi aikaa myös esimerkiksi vähemmän vakavalle tekemiselle ja harrastuksillekin. :) Se hyvä puoli näissä projekteissa toki on että ompahan postausideoita kun olis vielä aikaa postata. :D Mites lukijoiden syksy on pyörähtänyt käyntiin? Tuli perseen alla vai lempeästi talveen laskeutuen? :)

12 comments:

 1. Tuo uusi tausta on mielestäni hieman silmissäviliseväinen kun kuvioiden ja taustan pinta-alat ovat niin samanlaiset, ei ole niin selkeää pohjaväriä. Uusi nimi on ihan jees, mutta Sysihilkka oli mukavan persoonallinen! Taisit jossakin aiemmassa postauksessa toivoa muutoskommentteja, mutta tulevat nyt tässä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kommentista! Juuri tuota mietin että saattaa joillakin alkaa vilistä tuo limen ja violetin yhdistelmä... itselläni ei vilise mutta harvemmin tulee itse luettua omia tekstejä joten tässä asiassa päätin kuunnella lukijoita. Toivottavasti nykyinen ulkoasu on mukavampi silmille. ^_^

   Delete
 2. Oh you look lovely in theese pictures! Really nice photography :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Pauli is a very good photographer. :)

   Delete
 3. Näytät aivan upealta! Ei voi kuin vain ihailla onnistunutta tyyliä ja kokonaisuuksia. :) Jotenkin miuta myös häiritsee tuo super-kirkas tausta, ehkä vähän turhan voimakkaat kontrastit lukemisen kannalta.. Mutta pääasiahan että blogin kirjoittaja itse tykkäilee. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tattista! Päätin vaihtaa värejä vähän neutraalimmiksi, toivottavasti suunta oli parempaan päin. :D

   Delete
 4. Kuten jo aiemmat kommentoivat, komppaan heitä taustan suhteen. Ei istu, eikä asetu. Liian kirkas ja vaikeuttaa blogin lukemista. Ei muutakuin ulkoasu remppaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista! Ulkoasusta saa ja pitää purnata jos tuntuu että silmämunat alkaa selaillessa vuotaa verta. xD

   Delete
  2. Vielä jos vähän ulkoasua fixaat niin sitten on blogisi lukeminen mielyttävämpää. :3 Mulla ainakin lähtee nyt nuo tausta kuviot liikkeelle, kieppuu ja liikehtii ja ajelehtii tekstien päälle! Tsiisus, käänsin pääni ja tuijotin hetken valkosta seinää ja rupesin näkemään nuo kuviot siinä. :D Eli ei hyvä tämäkään, mulle tulee migreeni ja silmät menee kieroon. Valivalimäkämäkä, tykkään vaan hirmuisesti lukea tekstejäsi ja mieluusti lukisin niitä ilman häiriöitä. ^^ XD

   Muuten, oletko kovin kiireinen? Mieluusti lukisi uusia blogi päivityksiä useammin. ^^ Jokin tärkeimmät & rakkaimmat esineet postaus voisi olla hauskaa luettavaa ja toki söpöstely kuvat miehesi kanssa olisivat mukavaa katseltavaa.

   Delete
  3. Voi asdfgh ei ole blogger viitsinyt sitten ilmoittaa tästä kommentista. :D Agh teen jonku selkeämmän leiskan ku jaksan tässä, kiirettä pukkaa ja siksi päivitystahtikin on mitä on. :< Mutta kiitos vinkeistä, yritän panna käytäntöön. ;)

   Delete