Tuesday, April 3, 2012

Victorian

I've always loved stairways and hallways in old Victorian houses. Since I had a tiny hallway of my own I decided to make it look like one of those beautiful staircases with historical paintings, well, as much as possible. I bought different kind of frames (paid like 1 or 2 euros each), painted them black and put some nice pictures of me and Wolf inside them. Here's how it turned out!

Olen aina rakastanut viktoriaanisten talojen portaikkoja ja käytäviä. Koska meiltäkin löytyy pikkuinen pala käytävää päätin yrittää tehdä siitä mahdollisimman samannäköise kuin nuo upeat portaikot vanhoine muotokuvineen. Muotokuviksi ostin erilaisia kehyksiä eurolla tai parilla kirppiksiltä, maalasin ne mustiksi ja laitoin sisään kuvia minusta ja Susihukasta. Tällainen siitä tuli!

 

I also purchased a new mat for our kitchen, since the old one was so ragged and mats were on sale in Anttila a while ago. This cost around... 13e? Somehow I ended up choosing pink... I have no idea why but we have pink kitchen now. :D

Ostin myös uuden maton keittiöön, edellinen oli jo sellaisessa kunnossa ettei sitä edes pesu ja parsinneula enää pelastanut ja Anttilassa sattui olemaan matot alessa tuossa taannoin. Tämä maksoi muistaakseni jotain 13e? Jostain syystä päädyin ottamaan pinkin, joten meillä on nyt sitten pinkki keittiö. :D

11 comments:

 1. Tosi kaunis tuli <3 :) Minäkin laittaisin enemmän tauluja meidän asunnon seinille, mutta vuokrakämppää ei saa oikein rei`ittää. Ja betoni on hankala materiaali. -.-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse asiassa meilläkin on vuokrakämppä ja betoniseinät! Päätin että laitan vaan raakasti tauluja ja kittaan sit reiät umpee ku muutetaan jos on pakko. Näillä (http://www.kouluelektroniikka.fi/imagesstore/9290270.jpg) ei tosin tule juuri mitään jälkiä seinään ja ihmeesti uppoavat betoniinki! :)

   Delete
 2. Kaunis eteinen ja ihana kellomatto :)

  ReplyDelete
 3. Ihania nuo kuvat, kaunis idea!:) Miulla on tekeillä sellainen iso kuvakollaasi seinälle, isot kehykset on jo hankittuna, pitäisi vielä muutamia kuvia kehityttää siihen. :) Meinasin ympätä siihen kollaasiin myös joidenkin tapahtumien lippuja/rannekkeita. ^^ Kaunis tuo matto, en oo ennen törmännykkään tuollaiseen... Hyvä löytö kyllä, hintaa ollu aika vähän.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huu, kollaasit on kivoja! Mulla on kunnon flaikkumeri vaatekaapin ovien sisäpuolella. x) Yllätyin muuten itekin ku jollain Anttilan höpöhöpömerkillä oli noinki hieno printti ku tuossa matossa. :D Muita värejäkin oli, turkoosi ja harmaa ainaki. :)

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitos! Yritän vastailla niihin molempiin kunhan ehdin. :D

   Delete
 5. Your hallway is so beautiful! I love the victorian theme and you achieved to pick up all those elements and yet make it fresh and modern.

  ReplyDelete