Thursday, February 2, 2012

I'm so sick

Hi. Sorry about the silent treatment. I've simply had no energy to update. As some of you might remember I was sick when I last updated. Well, I still am. Turns out it wasn't just a common cold, but actually it was hyperthyreosis. That's why my heart was racing and I felt so weak I could barely lift a teacup. I couldn't sleep and I felt constantly hot. Like so hot I couldn't wear a hat outside even when it was freezing cold. Anyway. I'm going to see a doctor again on Monday and he'll decide what treatment would be best for me. Right now I'm on meds and feeling much better, still not as good as I used to feel.

Hei ja anteeksi mykkäkouluni. Minulla ei yksinkertaisesti ole ollut voimia päivittää blogiani, vaikka tämä mukavaa puuhaa onkin. Osa lukijoista saattaa muistaa että olin sairaana kun viimeksi päivitin. Olen yhä. Se ei sitten ollutkaan tavallinen räkätauti vaan kyseessä oli kilpirauhasen liikatoiminta, eli hypertyreoosi. Siksi sydän hakkasi hullun lailla ja olin niin heikko että jaksoin vaivoin nostaa edes teekuppia. En pystynyt sydämen pamppailulta edes nukkumaan ja minulla oli jatkuvasti niin kuuma etten pystynyt pitämään pipoa edes paukkupakkasella. Kummiskin. Olen menossa lääkäriin taas maanantaina ja sitten nähdään millä tätä lopulta aletaan hoitamaan. Tällä hetkellä syön kasan nappeja joka päivä ja olo on parempi, joskaan ei yhtä hyvä kuin ennen sairastumistani.


Just wanted to let you know how it's going for me... I'll try to make a more positive post soonish. :)

Että tällaista tänne... Koetan postata jotain kivempaa luettavaa lähiaikoina. :)

4 comments:

 1. Hope you'll get better very soon!!

  ReplyDelete
 2. Sori tyhmä kommentti ja pikaista paranemista ja tsemppiä - pumpun hakkaaminen ahdistaa taatusti-, mutta ite olisin niiiiin onnellinen jos mun kilppari toimisi vähän sähäkämmin ja esmes laihtuisin. :/ vaihdetaanko? :DDDDDD no vitsi vitsi. Voimia! :)

  ReplyDelete
 3. Heipsan! Fb:n kautta bongasin blogisi ja jotenkin kummasti jäin lukemaan postauksiasi niin että ne loppuivat kesken juuri kun vauhtiin pääsin. :D Toivon hurjasti että paranet pian ja kiitän mainiosta, juuri sopivan massasta poikkeavasta blogista!

  -M

  ReplyDelete
 4. linnea-maria: Thank you. :) According to doctor in one and a half ears it is possible to be fully healed. :)

  Umy Zenaida Hyyryläinen: Kiitos, vaihdetaan vaan. >:D Saat kaupan päälle kallosta ulos pusertuvat mulkosilmät! >8D
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Basedowin_tauti

  The Green Eyed Sea: Kiitos! Koetan päivittää aktiivisemmin jatkossa... :D

  ReplyDelete